074 277 7744 info@autosmelter.nl

De geschiedenis – van vader op (schoon)zoon

Auto Smelter is het autobedrijf van de regio en is een echt familiebedrijf. Het is gestart door vader Johan Luiken, die al reparaties uitvoerde in de schuur van zijn ouders en later bij zijn eigen woning. Sinds 1992 was het autobedrijf bekend onder de naam Autoservice Luiken. Vanuit een nieuw gebouwd pand aan de Torenlaan in Hengelo werden auto-onderhoud en APK keuringen deskundig uitgevoerd. In deze tijd werd de naam Luiken steeds bekender in en om Hengelo.

In 1998 is schoonzoon Niels ook aan de slag gegaan bij Autoservice Luiken. Eerst als zaterdagwerker, later als vaste medewerker. In 2017 heeft hij het bedrijf overgenomen en de naam ervan veranderd in Auto Smelter. Nog steeds worden er dagelijks grote en kleine onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en is het een erkend APK keuringsbedrijf.

Occasionverkoop

Naast onderhoudswerkzaamheden en keuringen, zijn er bij Auto Smelter ook betrouwbare occasions tegen scherpe prijzen verkrijgbaar. De occasions worden afgeleverd met een nieuwe APK, een beurt en BOVAG garantie. Bent u op zoek naar een goede occasion of degelijke reparatie? Kom dan eens langs bij Auto Smelter in Hengelo!

Een goede band is van levensbelang

Uit onze ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk autobanden zijn. De banden van jouw auto zijn van vitaal belang op uw rijeigenschappen en veiligheid. Slechte banden bestaan feitelijk niet meer, maar kwaliteitsverschillen zijn er altijd. Met een team vakkundige monteurs en een uitgebreid assortiment autobanden, hebben we alles in huis om je van dienst te zijn.

Wij zijn BOVAG gecertificeerd.

Jouw voordeel:

Standaard 3 maanden BOVAG garantie op onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Zekerheid m.b.t. de garantie en de geschiedenis van de kilometerstand van de auto

Duidelijke en betrouwbare voorwaarden getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Contactgegevens

Auto Smelter

Torenlaan 18
7559 PJ Hengelo
Telefoon: 074 2777744
Email: info@autosmelter.nl

Werkplaats

Ma t/m vr: 8.00 - 17.30 uur.
Zaterdag: op afspraak.
Zondag: Gesloten