Eerste Autotechnicus (Hengelo, Fulltime)

Vind je het uitdaging om met jouw kennis en ervaring tot de juiste oplossing te komen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Vanwege verdere groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus. Je komt te werken in onze modern uitgeruste werkplaats in Hengelo waar je beschikt over de meest geavanceerde apparatuur. Samen met jouw 3 collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor onze garage activiteiten. Naast het reguliere onderhoud aan personen auto’s zijn wij ook specialist in camper onderhoud. De werkzaamheden focussen zich op de auto’s, jouw inbreng zeker wordt gewaardeerd.

Auto Smelter is een universeel autobedrijf met een grote groep trouwe klanten, daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van campers. Wij zijn ondernemend en ambitieus en daarom werken we met de meest moderne apparatuur. We houden onze medewerkers up-to-date middels jaarlijkse bij- scholing. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Over de functie

Jij maakt deel uit van ons monteurs- team en werkt samen met ervaren collega’s. Daarnaast weet je met jouw kennis toegevoegde waarde te leveren aan het team. Werkplezier vinden we belangrijk, je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Dit alles draagt bij aan een hoge klanttevredenheid, en daar doen we het voor.

Welke taken horen hierbij?

  • Uitvoeren van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan alle merken auto’s
  • Uitvoeren van APK keuringen
  • Het uitlezen, analyseren van storingen en het stellen van een juiste diagnose
  • Samen met je collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor een schone en veilige werkplaats
  • Je verleent ondersteunende werkzaamheden voor onze camper activiteiten

 

Wat bieden wij

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. De werkweek is van maandag tot en met vrijdag. Graag investeren wij in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat jezelf blijft verbeteren en daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Dit houdt bijvoorbeeld in dat een 32- urige werkweek bespreekbaar is.

Om te reageren op de vacature Eerste Autotechnicus bij Auto Smelter, voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je beschikt over een diploma voor Eerste Autotechnicus
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in deze functie
  • Je werkt klant- en service gericht
  • Je hebt minimaal een Nederlands rijbewijs B

Herken jij je in dit profiel?
Stuur dan een bericht met daarin jouw achtergrond (cv) naar olaf@matchandshare.nl. Voor vragen mag je contact opnemen met Olaf Boers, via telefoonnummer 06 14635941.

Past het geschetste profiel niet bij jou, maar ken je iemand die hier wel perfect in past? Stuur deze vacature dan door! De werving & selectieprocedure is in handen van Match & Share Personeelsdiensten. Wil je informatie over de procedure? Neem dan contact op met Olaf Boers via telefoonnummer 06 14635941 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.