Automatisch waterpassysteem

Het automatisch waterpassysteem is de nieuwste innovatie op het gebied van voertuignivellering. Dit systeem biedt ongeëvenaard gebruiksgemak en precisie. Met slechts één druk op de knop brengt het uw voertuig binnen 90 seconden perfect waterpas. Dit volledig automatische systeem, voorzien van vier robuuste krikken en een intuïtief touchscreen, zorgt voor een moeiteloze bediening en optimale stabiliteit, ongeacht de ondergrond.

Waterpassysteem met touchscreen bediening

Een touchscreen technologie voor waterpassystemen, die het systeem uitzonderlijk flexibel en compact maakt. Geen gedoe meer met ingewikkelde bedieningen of stappen voor het nivelleren van uw voertuig. Het display toont precies welke stappen u moet nemen en welke op dat moment worden uitgevoerd. Met slechts één druk op de knop wordt uw voertuig snel waterpas gesteld.

Het automatisch waterpassysteem biedt meerdere handige instellingen:
• Twee geheugenstanden
• Vuilwatertank legen
• Stabiliseren
• Intrekken

(handmatige bediening is ook mogelijk).

Het systeem geeft nauwkeurig de accuspanning van het voertuig weer en informeert of de handrem is aangetrokken. Eventuele storingen worden op het scherm aangegeven, waardoor u snel tot een oplossing kunt komen. Het systeem heeft een waarschuwingslampje op het dashboard en een handrembeveiliging. Beschikbaar in 12 en 24 volt. Het systeem bestaat uit een hydraulische pomp unit met kabelboom, touchscreen bedienpaneel met ingebouwde waterpas, vier krikken, hydraulische slangen en olie.

Informatie

Wilt u informatie of uitleg over het automatische waterpassysteem, bel dan gerust: 074 2777744. Maar u mag ook mailen info@autosmelter.nl of langskomen.

Wij zijn BOVAG gecertificeerd.

Jouw voordeel:

Standaard 6 maanden BOVAG garantie op onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Passend (gratis) vervangend vervoer tijdens reparatieperiode

Zekerheid m.b.t. de garantie en de geschiedenis van de kilometerstand van de auto