074 277 7744 info@autosmelter.nl

Camper onderhoud

Het onderhoud van een camper of kampeerauto is op te splitsen in twee delen te weten: een ‘auto-technische deel’ en een ‘opbouw deel’. Aan het opbouw deel, de buitenkant en interieur van uw vakantievoertuig, kunnen we reparaties uitvoeren, maar ook adviezen geven. Voor het auto-technische deel, staan de monteurs in onze werkplaats klaar met de meest recente software en twee rechterhanden. We hanteren een transparante werkwijze, maken vooraf afspraken over de werkzaamheden.

Voertuig controle

Naast een verplichte APK inspectie, kunnen we ook alle vloeistoffen van uw voertuig controleren. Het peil en kwaliteit van de motor-, rem- en versnellingsbakolie. Zelfs naar de ruitenwisservloeistof wordt gekeken. Ook de accu wordt aan een inspectie onderworpen en de bandenspanning wordt gemeten. Zo’n onderhoudsbeurt behandelt alle belangrijke punten van uw camper of kampeerauto die bij een APK keuring niet aan bod komen. De onderhoudstermijnen staan in de boekjes van het betreffende automerk. Combineer het onderhoud met een APK… Dat scheelt kosten en tijd, zodat u snel weer zonder zorgen op pad kunt.

Vakkundige monteurs

De monteurs van Auto Smelter zijn volledig op de hoogte van de technieken van uw vakantievoertuig en werken met professionele software. Ook kennen zij de specifieke aandachtspunten van vakantievoertuigen, bijvoorbeeld de banden. Door het geringe aantal kilometers slijt een band van een camper of kampeerauto minder snel. Doordat het voertuig soms langere tijd stilstaat, kunnen banden uitdrogen. Voldoende profiel, maar onvoldoende draagkracht is het gevolg. Een belangrijk aandachtspunt. Bij gemiddeld gebruik volstaat een twee jaarlijkse onderhoudsbeurt. Maakt u intensief gebruik van uw camper of kampeerauto, dan raden onze monteurs een jaarlijks onderhoud aan.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan via de online agenda, maar u mag ook bellen, mailen of langskomen. We maken vooraf afspraken over de werkzaamheden. Zodra blijkt dat de kosten en/of reparaties hoger uitvallen, nemen we eerst contact met u op. Geen onaangename verrassingen dus.

Een goede band is van levensbelang

Uit onze ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk autobanden zijn. De banden van jouw auto zijn van vitaal belang op uw rijeigenschappen en veiligheid. Slechte banden bestaan feitelijk niet meer, maar kwaliteitsverschillen zijn er altijd. Met een team vakkundige monteurs en een uitgebreid assortiment autobanden, hebben we alles in huis om je van dienst te zijn.

Wij zijn BOVAG gecertificeerd.

Jouw voordeel:

Standaard 3 maanden BOVAG garantie op onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Zekerheid m.b.t. de garantie en de geschiedenis van de kilometerstand van de auto

Duidelijke en betrouwbare voorwaarden getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Contactgegevens

Auto Smelter

Torenlaan 18
7559 PJ Hengelo
Telefoon: 074 2777744
Email: info@autosmelter.nl

Werkplaats

Ma t/m vr: 8.00 - 17.30 uur.
Zaterdag: op afspraak.
Zondag: Gesloten