Het garagebedrijf van de regio

Auto Smelter is een ervaren en betrouwbaar BOVAG auto– en camperbedrijf waar u terecht kunt voor alle soorten onderhoud en reparaties aan zowel uw auto en camper. In onze werkplaats beschikken we over moderne uitleesapparatuur en dealersoftware, waarmee we de elektronica van uw auto of camper doelgericht kunnen uitlezen en efficiënt naar storingen kunnen zoeken.

Speciaal voor campers

Speciaal voor campers hebben we de beschikking over een speciale werkplaats voorzien van hefbruggen welke specifiek ook grote en zwaardere campers kunnen heffen. 

Al het onderhoud wordt zorgvuldig uitgevoerd door onze goed opgeleide technisch specialisten. Niet voor niets zijn we al bijna 30 jaar BOVAG gecertificeerd.

Prijsbepaling vooraf

Mocht uw auto of camper onderhoud of reparatie nodig hebben dan worden de verwachte kosten van de werkzaamheden vooraf met u besproken. Zo weet u waar u aan toe bent. En mocht tijdens het onderhoud of de reparatie toch blijken dat de werkelijke kosten hoger uitvallen, dan nemen we eerst contact met u op. Service en transparantie vinden wij erg belangrijk!

Online afspraak

Al het onderhoud wordt zorgvuldig uitgevoerd door onze goed opgeleide technisch specialisten. Niet voor niets zijn we al bijna 30 jaar BOVAG gecertificeerd. Wilt u online een afspraak maken, klik dan hieronder en zoek een beschikbare datum.

Vervangend vervoer

Auto Smelter is hét adres voor onderhoud en reparatie. We zorgen voor passend (gratis) vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Er staan fietsen klaar en in overleg hebben we wellicht ook een vervangende auto.

Wij zijn BOVAG gecertificeerd.

Jouw voordeel:

Standaard 6 maanden BOVAG garantie op onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Passend (gratis) vervangend vervoer tijdens reparatieperiode

Zekerheid m.b.t. de garantie en de geschiedenis van de kilometerstand van de auto