Auto Smelter is het autobedrijf van de regio en een echt familiebedrijf.

In 1992 is het bedrijf aan de Torenlaan gestart door (schoon)vader Johan Luiken onder de naam Autoservice Luiken. In 2017 is het bedrijf overgenomen door Niels en Saskia Smelter en is de naam veranderd in Auto Smelter. Tegenwoordig hebben we naast de autowerkplaats tevens de beschikking over een nieuwe camperwerkplaats en zelfs mogelijkheid tot camperstalling. Uiteraard mag u van ons nog steeds een persoonlijke benadering verwachten. Samen met onze werkplaatschef Gert-Jan en onze monteurs Hermen, Bart, Jeroen en Jelle staan wij graag voor u klaar.

Naast onderhoudswerkzaamheden en keuringen, zijn er bij Auto Smelter ook betrouwbare occasions tegen scherpe prijzen verkrijgbaar. De occasions worden afgeleverd met een nieuwe APK, een beurt en BOVAG garantie. Bent u op zoek naar een goede occasion of degelijke reparatie? Kom dan eens langs bij Auto Smelter in Hengelo!

Auto Smelter

Torenlaan 18, 7559 PJ Hengelo
Telefoon: 074 2777744
Email: info@autosmelter.nl

Contact opnemen

Bij Auto Smelter staan service en aandacht voor onze klanten hoog in het vaandel. U kunt altijd contact met ons opnemen. Heeft u vragen of wilt u deskundig advies over uw auto of een van onze occasions? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of kom langs bij onze vestiging in Hengelo.

9 + 9 =