Zie jij jezelf al achter het stuur van deze functie?

Camper- en automonteur (38 uur)

Ben jij gepassioneerd door zowel campers als auto’s? Heb je een
scherp oog voor detail en een talent voor nauwkeurige diagnoses?
Solliciteer dan direct: (074) 2777 744 of niels@autosmelter.nl

Het garagebedrijf van de regio

Auto Smelter is een ervaren en betrouwbaar BOVAG auto– en camperbedrijf waar u terecht kunt voor alle soorten onderhoud en reparaties aan zowel uw auto en camper. In onze werkplaats beschikken we over moderne uitleesapparatuur en dealersoftware, waarmee we de elektronica van uw auto of camper doelgericht kunnen uitlezen en efficiënt naar storingen kunnen zoeken.

Prijsbepaling vooraf

Mocht uw auto of camper onderhoud of reparatie nodig hebben dan worden de verwachte kosten van de werkzaamheden vooraf met u besproken. Zo weet u waar u aan toe bent. En mocht tijdens het onderhoud of de reparatie toch blijken dat de werkelijke kosten hoger uitvallen, dan nemen we eerst contact met u op. Service en transparantie vinden wij erg belangrijk!

Online afspraak

Al het onderhoud wordt zorgvuldig uitgevoerd door onze goed opgeleide technisch specialisten. Niet voor niets zijn we al bijna 30 jaar BOVAG gecertificeerd. Wilt u online een afspraak maken, klik dan hieronder en zoek een beschikbare datum.

Vervangend vervoer

Auto Smelter is hét adres voor onderhoud en reparatie. We zorgen voor passend (gratis) vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Er staan fietsen klaar en in overleg hebben we wellicht ook een vervangende auto.

Ontzorgen bij de aan- of verkoop van uw auto of camper

Wie op zoek is naar een betrouwbare auto of camper, zal bij Auto Smelter zeker slagen. Naast ons actuele aanbod werken wij vaak op basis van een zoekopdracht, waarbij we kunnen bouwen op de expertise van Niels en ons uitgebreide netwerk. Dit geldt voor zowel nieuwe auto’s en campers als voor occasions. Dus zoekt u een specifiek merk, model en bouwjaar of wilt u juist advies over wat voor u een goede auto of camper zou kunnen zijn, neem dan contact op met Niels.

Wij zijn BOVAG gecertificeerd.

Jouw voordeel:

Standaard 6 maanden BOVAG garantie op onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Passend (gratis) vervangend vervoer tijdens reparatieperiode

Zekerheid m.b.t. de garantie en de geschiedenis van de kilometerstand van de auto